تصاوير منتخب

۰

چرا دختران از خانه فرار می کنند

مجموعه: مشاوره خانواده

چرا دختران از خانه فرار می کنند

نشانه ها و دلایل فرار دختران از خانه

علت فرار دختران از خانه چیست؟ آمارها از افزایش فرار دختران از خانه حکایت دارد بنا به گفته مشاوران روانشناس متاسفانه در این زمینه جامعه در نزدیکی رسیدن به مرز بحران است. طبق اظهار نظر مسؤولین تنها در ۶ ماه گذشته نزدیک به ۳۰۰۰دختر از خانه گریخته اند. شاید در ابتدا این مشکل بعنوان یک مشکل شخصی و یا خانوادگی در نظر گرفته شود امامشاوران روانشناس اعتقاد دارند به علت تاثیراتی که موضوع فرار دختران به بدنه جامعه وارد میکند این یک آسیب اجتماعی جدی است. اگر شما نیز دختری نوجوان و یا جوان در خانه دارید بهتر است مطالب ذیل را مطالعه کنید این یک زنگ خطر است. شاید خانواده های بسیاری که دچار این مشکل شدند تصورش را نیز نمی کردند که خانواده اشان روزی دچار چنین معضلی بشود.

اگر در گذشته دلیل فرار دختران از خانه طلاق و یا مشکلات روانشناختی بود امروز بنا به گفته مشاور روانشناس و مسئولین عامل دیگری وجود دارد که از آن به عنوان اصلی ترین عامل فرار دختران یاد میشود. ۳۶٪ دختران فراری از خانه از طرف یکی از محارم خود مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته اند.

دختران فراری قربانیانی که مجرم نامیده میشوند


متاسفانه واژه دختران فراری از طرف رسانه ها و برخی مسؤولین به گونه ای استفاده میشود که گویی جای مجرم و قربانی با یکدیگر تعویض شده اند و کسانی که قربانی هستند در جایگاه متهم قرار گرفته اند. رشد معضلی به نام دختران فراری در جامعه جدا از رشد دیگر معضلات اجتماعی چون بیکاری ، فقر ، فحشا ،اعتیاد ، افسردگی و... نیست. این یک وضعیت تاسف آور است که دختران جوان و نوجوانی که در خانه مورد آزار و اذیت از طرف محارم قرار میگیرند هیچ مرجع و محلی برای طرح شکایت ندارند. این دختران از اولیه ترین حمایت های اجتماعی محروم هستند.
برای آنها چه راهی به جز فرار از خانه باقی میماند؟
خوشبختانه مشاوره روانشناسی یک راه حل بسیار مناسب است و شوربختانه تعداد زیادی از دختران بعلت سردرگمی و نا آگاهی از استفاده نمودن از این مشاوره های روانشناسی بی بهره اند.

کشورهای مترقی چگونه با این فرار دختران از خانه برخورد میکنند


در کشورهای پیشرفته دنیا به طور مرتب در محیط مدرسه به کودکان آموزش داده میشود اگر به هر دلیل در خانه مورد آزار و اذیت قرار گرفتند به جای فرار از خانه با شماره 999 (و یا شماره ای مشابه ) تماس بگیرند. بلافاصله بعد از تماس تیمی از پلیس و مشاور روانشناس در محل حاضر میشوند و در صورت لزوم قربانی را تحت پوشش انواع حمایتهای قانونی و اجتماعی قرار می دهند .

کدام دختران بیشتر در معرض فرار از خانه قرار دارند

دخترانی که در خانواده های طلاق بزرگ میشوند
دخترانی که بوسیله پدران سخت گیر و در محیطی پدر سالارانه بزرگ میشوند
دخترانی که در خطر ازدواج های اجباری قرار می گیرند
دخترانی که از طرف محارم خود مورد آزار و اذیت جنسی قرار می گیرند
دخترانی که نمیتوانند با مادران خود به تفاهم و درک متقابل برسند
دخترانی که مشکلات روانشناختی دارند
دخترانی که به همراه نا پدری و یا نامادری خود زندگی می کنند
پس اگر احساس می کنید شخصی در معرض هریک از این خطرات قرار دارد باید هرچه زودتر با مشاوران روانشناسی تماس حاصل کنید.

عاقبت دختران فراری چیست؟

متاسفانه در بسیاری از موارد سرنوشت مناسبی در انتظار دختران فراری نیست در اغلب موارد بازگشت دختران فراری به خانه چاره کار نیست زیرا عواملی که منجر به فرار دختران از خانه میشود به قوت خود باقی هستند و دیر یا زود دختران دوباره در معرض همان شرایط قرار می گیرند یعنی انتخاب سرنوشتی نا معلوم برای فرار از وضعیتی که در آن قرار گرفته اند دختران فراری بسیار در معرض خطر اعتیاد و فحشا قرار دارند ، از آنجا که بنا به دلایلی ذکر شده معمولا بازگشت دوباره به خانه راه حل مناسبی نیست استفاده و برخورداری از راهنمایی مشاور روانشناس در این خصوص توصیه می گردد.

هم اکنون باید کاری انجام دهیم فردا بسیار دیر است


آیا شوهرتان مردی سخت گیر است که مدام دخترتان را مورد آزار قرار میدهد‌‌.
آیا او دخترتان را مورد تنبیه بدنی قرار میدهد 
آیا از همسر قبلی خود جدا شده اید و با مردی دیگر ازدواج کرده اید و اخیرا ملاحظه می کنید دخترتان بشدت گوشه گیر شده است 
آیا فرزند تان در یک محیط خانوادگی نابسامان زندگی میکند 
اگر در هر کدام از این شرایط قرار دارید باید بدانید بادهای بسیار خطرناکی وزیدن گرفته است .
گروه مشاوران روانشناس هنر زندگی به توجه به اهمیتی که موضوع فرار دختران از خانه دارد گروه ویژه ای را مسئول برسی ، تحقیق و مشاوره در این خصوص نموده است به یاد داشته باشید موضوع فرار دختران از خانه موضوعی ست که برای اقدام در خصوص آن شاید فردا بسیار دیر باشد.

برگرفته از :http://honarehzendegi.com/fa/7

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی