در این ساعات به همسرتان گیر ندهید!
مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی
رسیدن به آرامش و حفظ آن یکی از نشانه های یک زندگی موفق زناشویی است و عصبانیت ها و پرخاشگری های بی موقع عواملی هستند که در تیره و تار شدن این آرامش نقش مهمی ایفا می کنند.
آیا می دانستید در برخی از ساعات شبانه روز آمادگی بیشتری برای بگومگو با همسر و حتی فرزندانتان را دارید؟
ساعت خشم چه ساعتی است ؟چطور باید آن را به سلامت طی کنید؛ بدون اینکه خدشه ای به زندگی مشترکتان وارد شود؟
ساعت 6 صبح:
در ساعات اولیه صبح خشم و عصبانیت در کمترین حد ممکن است زیرا عوامل ایجاد عصبانیت چندان وجود ندارد و به دلیل وضعیت فیزیولوژی بدن کمترین میزان هورمون سروتونین در بدن ترشح می شود و به همین دلیل آرامشی نسبی در جسم و روان برقرار است. البته ورزش صبحگاهی نیز تا حد زیادی در پیشگیری از عصبانیت های به جامانده از اتفاقات روز قبل و بی خوابی شبانه موثر خواهد بود.
ساعت 7 صبح:
نباید فراموش کنیم در صورت کاهش قند خون و نزدیک شدن به ساعت صرف صبحانه احتمال بروز عصبانیت شدت می گیرد و می تواند به بروز خشم منتهی شود. بنابراین خوردن صبحانه اولین قدم برای کنترل خشم و عصبانیت در طول روز خواهد بود. پس سر مسایل کوچک مثل گرم کردن نان با همسر یا فرزندتان بحث نکنید که می تواند به یک جنجال خانوادگی بی دلیل تبدیل شود.
ساعت 8 تا 10 صبح:
بسیاری بر این باورند این بازه زمانی می تواند بیشترین میزان بروز خشم را به دنبال داشته باشد زیرا اوج ساعت ترافیک شهری است و ترافیک عامل مهمی در بروز عصبانیت ها محسوب می شود. از طرفی گوش دادن به موسیقی های خشن مثل انواع راک حین رانندگی مزید بر علت می شود و در کنار بحث ترافیک وآلودگی صوتی آستانه تحمل را تا حد زیادی کاهش می دهد و زمینه ساز بروز خشم و عصبانیت افراد می شود. در این ساعت از روز از تلفنی حرف زدن با همسرتان خودداری کنید.
ساعت 11 تا 1 ظهر:
اگر ساعات اولیه شروع کار روزانه با بحث و درگیری همراه باشد به راحتی بستر بروز خشم فراهم می شود و اگر فرد گرسنه باشد، شدت عصبانیت هم افزایش می یابد. بنابراین خوردن به موقع وعده ناهار و پیشگیری از کاهش قند خون موجب کاهش میزان بروز عصبانیت در محل کار خواهد بود.
ساعت 1 ظهر تا 4 بعداز ظهر:
معمولا در این ساعات شبانه روز احتمال بروز خشم و عصبانیت چندان زیاد نیست و کمترین نزاع ها در این ساعات رخ می دهد. اما همچنان مصرف میان وعده برای جلوگیری از کاهش میزان قند خون توصیه می شود. البته در فصول گرم و به واسطه دمای هوا افراد در این ساعات آمادگی بروز خشم و عصبانیت را دارند و با کوچکترین اتفاقی خشمگین می شوند. بنابراین در فصل تابستان باید به این نکته توجه داشت.
ساعت 4 بعد از ظهر تا 6 بعدازظهر:
از این بازه زمانی تحت عنوان ساعات خشم یاد می شود چرا که ساعات اوج ترافیک شبانگاهی است و خستگی روزانه و آلودگی هوا هم مزید بر علت می شود و فرد با کوچکترین تلنگر عصبانی می شود و خشم خود را بروز می دهد.
ساعت 6 بعدازظهر تا 7 شب:
در این ساعات خستگی روزانه به اوج خود می رسد و میزان بروز خشم هم افزایش می یابد. این ساعت معمولا زمانی است که همه خسته از سرکار به خانه برمی گردند. پس مراقب بحث های ساده باشید تا کدورتی ایجاد نشود.
ساعت 8 شب:
با نزدیک شدن به زمان صرف شام و کاهش قند خون، آستانه تحمل افراد کاهش می یابد و اگر عوامل بروز خشم ایجاد شود، فرد عصبانیت خود را بروز می دهد.
ساعت9 تا 10 شب:
هر چه به زمان خواب و استراحت نزدیک می شویم، از میزان تنش ها کاسته می شود و شاهد کمترین میزان بروز خشم افراد خواهیم بود اما اگر در طول روز خشمگین شده باشیم این خشم ممکن است تا فردای آن روز هم ادامه پیدا کند و صبح روز بعد با خشم خفته ای از خواب بیدار شویم. از طرفی تماشای فیلم های خشن تلویزیونی نیز به طور مستقیم روی سلامت روانی افراد موثر است و میزان ترشح سروتونین را افزایش می دهد و زمینه را برای بروز عصبانیت فراهم می کند. بنابراین برای کاهش میزان خشم در این ساعات گوش دادن به یک موسیقی ملایم و تماشای برنامه هایی که زمینه خشونت ندارند، توصیه می شود. اگر قرار است درباره موضوعی با همسرتان صحبت کنید این ساعات بهترین زمان ممکن است.
ساعت 11 شب:
اگر بخواهیم خواب بی تنش و آرامی داشته باشیم باید مقدمات لازم برای خواب شبانه فراهم شود چرا که یک خواب آشفته مقدمات عصبانیت روز بعد را فراهم می کند. بنابر این توصیه می شود که قبل از خواب حتما یک لیوان شیر گرم بخورید و محیط خانه را از نظر تهویه و نور بررسی کنید تا خوابی آرام داشته باشید.
ساعت 12 شب تا 4 صبح:
شاید فکر کنید زمانی که در خواب هستید، هیچ عاملی برای بروز خشم در شما وجود ندارد اما کاملا اشتباه می کنید چرا که اگر محیط خواب شما عاری از هر گونه سر و صدا و نور اضافی باشد، خواب آرام و بی تنشی خواهید داشت و یک روز پرتنش را تجربه نخواهید کرد.
ساعت 5 صبح:
این ساعت برای بسیاری از افراد زمان نیایش و راز و نیاز با خداست و تاثیر به سزایی در آرامش روحی افراد دارد و بسیاری از متخصصان بر این باورند عبادت صبحگاهی تا حد بسیار زیادی در کاهش تنش ها و عصبانیت های روزانه موثر است و آستانه تحمل افراد را افزایش می دهد.
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
-
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۵۳ -
۱۰۰۴ -
۱۵۴۳ -
۱۴۳۱ -
۱۲۹۰ -
۱۴۷۲ -
۱۱۸۷ -
۱۳۰۹ -
۱۳۹۰ -
۱۵۶۴
پربازديدها
-
۳۴۰۶۳ -
۲۶۲۸۱ -
۱۶۹۸۸ -
۱۲۹۷۶ -
۱۱۸۲۷ -
۱۹۶۰۱ -
۲۰۰۹۴ -
۱۹۸۲۹ -
۱۵۰۷۰ -
۵۷۲۰