تصاوير منتخب

۰

برای بهبود رابطه تان، این کارها را بکنید

مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی

برای بهبود رابطه تان، این کارها را بکنید

اختلاف نظر در رابطه عاطفی طبیعی است و هر رابطه ای ممکن است دچار مشکل شود اما آنچه اهمیت دارد، طریقه حل کردن آن است. شما چگونه مشکلات رابطه عاطفی خود را حل می کنید؟ اگر دوست دارید که ترفندهای بهبود یک رابطه عاشقانه را بدانید، با ما همراه باشید.

 

برای صحبت کردن برنامه ریزی کنید 

زمانی که مشکلات آغاز می شوند، برقراری ارتباط با طرف مقابل سخت می شود. از آنجا که شما و شریک زندگی تان از هم دلگیرید، تمایلی نیز به حرف زدن با یکدیگر ندارید اما گفتگو در این زمان یکی از اساسی ترین کارهایی است که باید در اولویت زندگی تان قرار دهید. بنابراین به موارد زیر توجه کنید.

 

به عنوان مثال هر روز صبح 15 دقیقه را به صحبت کردن در مورد برنامه هایی که در طول روز دارید، اختصاص دهید یا در اواسط روز، به شریک زندگی تان زنگ بزنید و اوضاع کارش را جویا شوید.

 

خالی کردن زمانی مناسب برای صحبت کردن در مورد مشکلات نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. در این شرایط بسیاری از استرس های شما از میان می رود و راه برای رسیدن به یک نقطه نظر مشترک، باز می شود. 

 

سعی کنید شرایط صحبت کردن را آسان کنید. به عنوان مثال اگر شریک زندگی تان استرس کاری دارد، اول به او نشان دهید که حامی اش هستید، سپس در شرایط که هر دوی شما احساس آرامش دارید، گفتگو را آغاز کنید.

 

در مکان های عمومی با هم صحبت کنید 

اگر احساس می کنید که ممکن است در طول مکالمه هایتان عصبانی شوید و فریاد بکشید، بهتر است که مکانی عمومی مانند پارک، رستوران یا کافی شاپ را برای صحبت کردن انتخاب کنید. در این شرایط آرامش تان را بهتر حفظ خواهید کرد.

 

شنونده خوبی باشید 

اگر یکی از طرفین رابطه احساس کند که حرف هایش شنیده نمی شود، مشکلی بر مشکلات شما اضافه خواهد شد. برای جلوگیری از این مسئله، بهتر است که شنیدن را تمرین کنید. به علاوه:

 

هنگام صحبت کردن، به چشم های طرف مقابل تان خیره شوید. از نگاه کردن  به اطراف، گوشی موبایل یا هر چیز دیگر، زمانی که شریک زندگی تان در حال صحبت کردن است، خودداری کنید.

 

حرف های طرف مقابل تان را با جملاتی مانند «بله»، «می دانم» یا «خوبه، ادامه بده» تاکید کنید. این کار به او انگیزه لازم را برای ادامه مکالمه می دهد.

 

از اول شخص مفرد، یا همان «من»، استفاده کنید 

اگر در صحبت هایتان مدام از کلمه تو استفاده کنید، این احساس را به طرف مقابل تان منتقل می کنید که تمام تقصیرها گردن اوست. به بیان دیگر، این طور به نظر می رسد که در حال سرزنش او هستید. بنابراین تا جای ممکن سعی کنید به جای «تو»، از «من» استفاده کنید. به عنوان مثال به جای «تو هیچوقت تختت را جمع نمی کنی» این جمله را بیان کنید: «من ممنون ات می شوم اگر تختت را جمع کنی.»

 

عشق تان را نشان دهید 

اگر شریک زندگی تان احساس کند که شما او و کارهایش را ستایش نمی کنید، از شما دلسرد می شود و همین موضوع مشکلات بیشتری را به همراه خواهد داشت. به همین دلیل بیان جمله های تشکرآمیز مانند «متشکرم» یا «من به تو افتخار می کنم» در هر رابطه ای واجب است. به عنوان مثال اگر همسرتان پس از صرف غذا، ظرف ها را شست و آشپزخانه را تمییز کرد، از او تشکر کنید تا بدانید که قدردان محبت هایش هستید. با این کار، او نیز رفتاری متقابل نشان خواهد داد.

 

قبل از صحبت کردن، فکر کنید 

ممکن است گاهی به دلیل مشکلات به وجود آمده، زود از کوره در روید و جملاتی را به زبان آورید که بعدها برایتان پشیمانی به همراه آورد یا این که احساس بدی را به همسرتان منتقل کند که غیرقابل جبران باشد، در این شرایط بهتر است قبل از این که کلامی را به زبان آورید، خوب به عواقبش فکر کنید.

 


 قبل تمام شدن صحبت های شریک زندگی تان، حرف نزنید 

قطع کردن صحبت های طرف مقابل و توضیح دادن در جواب حرف های او خود یکی از دلایل بروز مشکلات است. اگر عادت دارید که وسط حرف های همسرتان بپرید، بهتر است که همین حالا این عادت را رها کنید و به اجازه دهید که تمام حرف هایش را قبل از پاسخ شما، تمام کند. این کار نه تنها به او این احساس را منتقل می کند که حرف هایش اهمیت دارد بلکه شما نیز منظور او را به خوبی درک خواهید کرد.

 

اگر مقصر شمایید، معذرت خواهی کنید 

گاهی اوقات، برای این که یک رابطه پیش رود، معذرت خواهی لازم است. بنابراین سعی کنید که با طرف مقابل تان صادق باشید و در جایی که لازم است پشیمانی خود را نشان دهید. پس از معذرت خواهی نیز به فکر جبران کاری که کرده اید باشید. به عنوان مثال بگویید: «من واقعا از تو به علت این که دیر به خانه آمدم، معذرت می خواهم. از این پس حتما تو را در جریان قرار می دهم.»

 

به دنبال راه حل باشید 

اولین قدم برای حل کردن مشکلات، شناسایی آنهاست. واقعا مشکل شما کجاست؟ به عنوان مثال اگر شما و همسرتان اخیرا بگومگوهای زیادی با هم داشته اید، به دنبال دلیل آن باشید. شاید مشکلی که شما با آن دست و پنجه نرم می کنید با مشکل شریک زندگی تان تفاوت داشته باشد. شاید شما از این که همسرتان در کارهای خانه به شما کمک نمی کند ناراحت و دلگیرید، در حالی که همسرتان شما را فردی پرتوقع می داند. پس زمانی را به بررسی مشکلات و علت وقوع آنها اختصاص دهید.

 

از نیازهایتان بگویید 

پس از این که علت مشکل را شناسایی کردید، باید به دنبال راهی برای ابراز احساسات تان باشید. برای این منظور بهتر است که از «من» به جای «تو» استفاده کنید. هر چه در دلتان است را به زبان بیاورید تا شریک زندگی تان نیازها و کمبودهایی را که شما احساس می کنید، بشناسد. به عنوان مثال بگویید: «کارهای خانه آنقدر زیاد است که روی سرم تلمبار شده است، من دوست دارم که گاهی از تو کمک بگیرم.»

 

به قول تان وفادار باشید

بعد از این که مکالمه با شریک زندگی تان را به نتیجه رساندید و برای بهبود آن تصمیماتی گرفتید، مهم است که به تمام آنها پایبند باشید، در غیر این صورت همان مشکلات قبل، حتی به شکل بدتر، تکرار خواهند شد. به عنوان مثال اگر به همسرتان قول داده اید که زباله ها را هر شب به بیرون از خانه ببرید، در انجام این کار کوتاهی نکنید. با زیر قول زدن تان تمام اعتماد و ارزش حرف هایتان را به زیر سوال خواهید برد.

 

با هم خوش بگذرانید 

تقسیم کردن لحظات خوش با شریک زندگی تان، صمیمیت شما را بیشتر خواهد کرد. به همین دلیل سعی کنید که گاهی از روزمرگی به دور و اوقات فراغت خود را با شریک زندگی تان به اشتراک بگذارید. اگر در طول هفته زمان زیادی برای این کار ندارید، نگران نشوید، آنچه مهم است کیفیت است نه کمیت. بنابراین زمان تان را هر چند کوتاه، به بهترین شکل ممکن سپری کنید. با هم فیلم مورد علاقه تان را ببینید یا برای بازدید از مکانی دیدنی به بیرون از شهر بروید و...

 

تماس بدنی داشته باشید  

تماس بدنی در یک رابطه عاطفی اهمیت بسیاری دارد. ممکن است شما تمام مشکلات را حل کرده باشید اما اگر به صورت فیزیکی علاقه و حمایت خود را به همسرتان نشان ندهید، کار شما نیمه تمام خواهد ماند. رابطه جنسی، گرفتن دست در مکان های عمومی، در آغوش کشیدن، بوسیدن و... از جمله راههایی است که حمایت شما را به همسرتان ثابت می کند، پس آن را دریغ نکنید.

 

به یکدیگر فضا دهید 

گاهی اوقات لازم است که به شریک زندگی تان زمان دهید تا به تنهایی یا با دوستانش روزش را بگذراند. فضا دادن، رابطه شما را شاداب نگه خواهد داشت. وابستگی خوب است اما شما باید زندگی خود را داشته باشید و بتوانید در نبود عشق زندگی تان هم نیازهایتان را برآورده کنید. بنابراین هر چند وقت یک بار به شریک زندگی تان اجازه دهید تا بدون حضور شما برای زندگی اش تصمیم بگیرد.

 

منبع: برترین ها

 

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی