کودک بیمار، طوفانی در رابطه زناشویی
مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی
شاید هرگز فکرش را نمیکردهاید که قرار است یک بچه بیمار داشته باشید. اما حالا این اتفاق افتاده است؛ چیزی که گمان نمیکردید اتفاق بیفتد و زندگیتان را اینچنین تحت تاثیر قرار بدهد. طبیعی است که در این شرایط احساس اندوه، خستگی، خشم و پریشانی و ترس کنید.
در این یادداشت به این میپردازیم که چگونه میتوانید به عنوان یک زوج با شرایط تحمیل شده و دردی که به عنوان یک پدر یا مادر تجربه میکنید کنار بیایید.
کنار آمدن با شوک
این کاملا طبیعی است که پس از مواجهه با واقعیت بیماری فرزندتان بهت زده شوید. اما پس از مدتی بالاخره شما از دوره شوک اولیه بیرون میآیید هرچند که این واقعیت بسیار برایتان دردناک و دشوار است.
بیماری فرزندتان مساله جدی شماست او ممکن است بخاطر اختلالات ژنتیک، مشکلات ریوی یا قلبی، مشکلات زایمان و یا رشد نارس دچار مشکل و مساله باشد و این چیزی نیست که پدرومادر به راحتی با آن کنار بیایند. شما هر روز شاهد رنج او بخاطر بیماری هستید.
با این حال اکنون زمانی است که صرف نظر از نوع بیماری، سن کودک و شرایط دردناک او باید بتوانید به عنوان پدرومادر و عنوان شریک رابطه این مساله را پیش ببرید.
کنار آمدن با این شرایط به چیزهای زیادی وابسته است. اینکه رابطه شما پیش از تولد فرزند چطور پیش میرفته؟ شخصیت شما چگونه است؟ ایده شما برای کنار آمدن با شرایط سخت چیست؟ سلامت روانیتان پیش از این اتفاق چگونه بوده است؟ و همچنین سیستمهای حمایتیای که در اختیار دارید و توانایی شما در مهار شرایط دشوار همگی مهم هستند.
همانطور که گفتیم اندوه شما برای این شرایط کاملا طبیعی است. شما یک بچه سالم میخواستید اما فرزندتان مشکلاتی دارد که به راحتی رفع نمیشوند. فرزند شما زنده است اما این برای خوشحال بودن کافی نیست و این دقیقا همان احساسی است که شما نمیتوانید به دیگران توضیحاش بدهید.
پیش بردن این شرایط و کنار آمدن با هم در حالی که شما دچار اندوه و اضطراب زیادی هستید نیز کار دشواری است. در این وضعیت شما ممکن است از شریک زندگیتان انتظار داشته باشید که عمل و عکس العمل مناسبی داشته باشد، انتظارات شما را برای حل مشکلات فرزندتان در نظر بگیرد، حمایت کند و هر کاری که میتواند انجام بدهد.
در عین حال او هم مانند شما افسرده، ناامید، شوکه و غمگین است هر چند که واکنش و عمل او با شما متفاوت باشد.
شما ممکن است رفتار و واکنش او را دوست نداشته باشید اما به جای داوری رفتار او باید درک کنید که او هر کاری که از دستش بر بیاید را انجام میدهد. انتظار نداشته باشید او دقیقا بتواند شبیه شما عمل کند. کنار آمدن با هر شرایط پیش آمده همانطور که در بالا به آن اشاره شد به عوامل مختلفی وابسته است.
شما در موقعیت برابری قرار دارید. هر دوی شما از یک مساله رنج میکشید بنابراین اگر لحظاتی وجود دارد که متوجه میشوید طرف مقابل هم به اندازه شما ناتوان و مستاصل است برای حفظ ارتباط و برای کنترل شرایط از کمکها و حمایتهای بیرونی استفاده کنید. برای موقعیتهایی که هر دو دچار اضطراب و ترس هستید با هم از راهکارهایی استفاده کنید که تسکینی بر این ترس شدید باشد. همه راهکارهایی که برای کنترل ترس و کاهش اضطراب وجود دارد را با هم انجام بدهید. برای هر دوی شما خوب خواهد بود که در طول روز تمرینهای تنفس، مدیتیشن و هر تمرین دیگری برای کاهش اضطراب را انجام بدهید.
در واقع مهمترین کاری که از شما برای این رابطه بر میآید کمک به یکدیگر برای سازگاری با شرایط است.
در این شرایط باید مراقب تغذیه و سلامت فردی هم باشید، از افراد مثبت برای افزایش انگیزه و انرژی کمک بگیرید، از روابطی که در آن انرژی و توان روحیتان تحلیل میرود دوری کنید و با هم در مورد مسالهای که از آن رنج میکشید گفتگو کنید. البته این بسیار دشوار است که بخواهید رابطه عاطفیتان را همواره قوی نگه دارید اما اصلا ناممکن نیست.
یکدیگر را تقویت کنید
برای تقویت رابطه عاطفی باید همدلی ایجاد کنید و برای اینکه شریک زندگیتان همراهتان باشد باید درباره احساساتتان صادقانه حرف بزنید. همچنین باید بپذیرید که هر کدام از شما در برابر شرایط سخت واکنش متفاوتی دارد.
خیلی ایدهال بود اگر همه آدمها واکنشهایی کاملا مشابه میداشتند اما این اغلب اتفاق نمیافتد. اینکه درک کنید طرف مقابل شما فرد متفاوت دیگری است با تجربه، افکار و احساسات متفاوت قطعا راحتتر میتوانید او را در کنار خود نگه دارید.
علاوه بر این خوب است گاهی به هم یادآوری کنید که این شرایط هرچند به سختی اما میتواند بهبود پیدا کند.
گفتگوی مثبت و ایجاد فضایی مثبت برای زندگی به هر دوی شما این توان را میدهد که با انگیزه بیشتری به آینده زندگی خانوادگیتان فکر کنید.
گاهی هم لازم است برای ایجاد رابطه عاطفی بهتر به خودتان استراحت بدهید. وقتی خسته و کلافه و ناامید هستید زمانی را برای تنفس و استراحت فردی خودتان فراهم کنید و پس از آن دوباره به رابطه برگردید.
در هر صورت ممکن است شرایطی برایتان پیش بیاید که کنترل خود را از دست بدهید، خشمگین باشید یا حوصله نداشته باشید و آن را به شکل نادرستی در رابطه نشان بدهید. بخشیدن و پذیرفتن خشم یکدیگر بهترین روش مناسبی است که در اختیار دارید. تنش و درگیریها را طولانی نکنید و سعی کنید مشکلات رابطه را حل کنید و بار اضافه حمل نکنید.
یک راه مهم دیگر برای کنار آمدن با شرایط و حفظ رابطه عاطفی حمایت از یکدیگر است. در موقعیتهای سخت پشت هم را خالی نکنید و خبرهای خوب را جشن بگیرید.
همیشه یک نفر در رابطه میتواند قویتر عمل کند. اگر شما آدم قوی رابطه هستید حمایت خود را دریغ نکنید و کاری کنید تا رابطه عاطفی شما موفق باشد.
اگر هم شما فرد قوی رابطه نیستید از درخواست کمک و حمایت نترسید و دقیقا مشخص کنید که دنبال چه نوع حمایتی هستید. صبر نکنید تا طرف مقابل نیاز و خواسته را حدس بزند.
بدون شک بیان خواستهها راحتتر از منتظر ماندن است تا او نیاز شما را کشف کند.
دریافت حمایت و داشتن روحیه حمایتگری چیزی است که در این شرایط بیش از هرچیز دیگری به آن نیاز دارید.
منبع: سلامت نیوز
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
-
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۵۳ -
۱۰۰۴ -
۱۵۴۳ -
۱۴۳۱ -
۱۲۹۰ -
۱۴۷۲ -
۱۱۸۷ -
۱۳۰۹ -
۱۳۹۰ -
۱۵۶۴
پربازديدها
-
۳۴۰۶۳ -
۲۶۲۸۱ -
۱۶۹۸۸ -
۱۲۹۷۶ -
۱۱۸۲۷ -
۱۹۶۰۱ -
۲۰۰۹۴ -
۱۹۸۲۹ -
۱۵۰۷۰ -
۵۷۲۰