چم و خم تعامل با لیلیها
اشتباهات رایجی که مردان در ارتباط با همسرشان انجام می دهند
خانواده نهادی است که بر پایه ازدواج مرد و زن، شکل گرفته است و با تولد فرزندان، توسعه می یابد. این نهاد، اساس سازندگی شخصیت انسان و مهم ترین عامل تکامل جامعه بشر است. این که چرا ازدواج تا این حد موثر و سرنوشت ساز است به خاطر کارکردهای جدی است که در زندگی بشر دارد برای مثال:
** ایجاد ارامش روانی
** امکان بقای نسل
** کانون آرامش زندگی
**کانون مودت و عشق ورزی
**سازندگی اخلاقی
**سازندگی اجتماعی و...
و انبوهی دیگر از تبعات مثبت که البته یک خانواده به این کارکردها نمی رسد مگر آنکه زن و مرد هر یک به سهم خود به وظایف و مسئولیتها و تعهدات خود اشراف داشته و در ایفای آن ازهیچ تلاشی فرو گذار نکند.
اگر در رابطه ای زن و مرد مسئولیتهای و نقش اساسی خود را به خوبی نشناخته و به درستی ایفا نکند کم کم زندگی مشترک زوجین با خلاهای جدی مواجه شده و ارتباط مخدوش می شود. البته با ابراز تاسف باید اقرار کرد که همه روابط با رضایت و شادی هر دو طرفین در طول زمان ادامه نخواهد یافت و از طرف دیگر خیلی از افراد ممکن است علی رغم آنکه لذتی از زندگی مشترک خود نمی برند به رابطه شان ادامه می دهند.
به طور قطع اکثر زوجین ارتباط خود را با انبوهی از آرزوها، رویاها و بلندپروازی ها شروع می کنند اما متاسفانه برخی از این زوجین رابطه شان خیلی سریع مختل شده و دچار مشکلات جدی می شود.
با این اوصاف به نظر شما برای آنکه یک ارتباط قوی و پرشور باقی بماند چکار می توان کرد؟ شاید بهتر باشد ابتدا از اشتباهات رایجی که برخی مردان در برابر همسرشان مرتکب می شوند شروع کنیم.
لذا در ادامه برخی از این مردان را به شما معرفی می کنیم:
- مردانی که هیچگاه وقت کافی برای همسرشان ندارد. بسیاری از خانمها از استراحت زیاد همسرشان در هنگام حضور در خانه، کار زیاد بیرون از منزل، دیر آمدن به خانه و .. شکایت و گله دارند. به نظر می رسد که بخش عمده ای از مردان بیشتر وقت و انرژی خود را صرف امرار معاش و موفقیت کاری و شغلی خود کرده و به اندازه کافی وقت صرف خانواده نمی کنند.
- مردانی که در خانه همکاری لازم را با همسرشان ندارند. کار منزل تنها برای زنان نیست شما می توانید در انجام برخی کارها به همسرتان کمک کنید. البته این به معنای تقسیم کار های منزل به صورت 50-50 نیست بلکه منظور مشارکت حداقلی مرد با همسر و از همه مهمتر همدلی مرد با همسرش است.
- مردانی که از گفتگو و تلاش برای حل مشکل گریزانند. وقتی تنش و اختلافی میان زوجین رخ می دهد برخی از مردان برای ایجاد آرامش مجدد و به اتمام رسیدن مشکلات به سرعت قصد خاتمه درگیری را داشته و ترجیح می دهند که بحث را هر چه زودتر تمام کنند حال برخی به حالت قهر سکوت می کنند، برخی با یک فریاد گوش خراش طرف مقابل را ساکت می کنند و برخی موقعیت را ترک می کنند که همه این اقدامات تنها باعث سرپوش گذاشتن بر روی مشکل شده و باعث می گردد مشکل ایجاد شده در روزی دیگر و با شکلی دیگر خود را نشان دهد.
- مردانی که خودمحور هستند. بسیاری از زنان از این شکایت دارند که همسرشان در تصمیمات مهم زندگی آنها را به حساب نیاورده و مسایل را با آنها در میان نمی گذارد. مردان باید بدانند که گوش ندادن و یا حمایت نکردن از ایده های همسر از موانع مهم ایجاد ارتباط صمیمانه است لذا حتی اگر به این ایده ها و نظرات همسرتان اعتماد و اعتقاد ندارید، حداقل شنونده خوبی برای نظراتش باشید. درست است که شما به عنوان مرد کانون و محوریت خانواده را بر عهده دارید ولی هرگز لزوم مشارکت فعال همسرتان در اداره امور خانواده را فراموش نکنید.
- مردانی که به طور مکرر از اعضای خانواده همسر بدگویی می کنند. البته در نگاه اول شاید به نظر برسد که این مشکل بیشتر از جانب زنان مشاهده می شود اما با بررسی دقیق تر در روابط زن و شوهری می بینیم که مردان هم حساسیت زیادی نسبت به خانواده همسر خود داشته و خصوصا حضور اعضای جدید در خانواده مثل باجناق یا عروس تازه، بر این حساسیتها می افزاید. مردانی با این شرایط باید به این نکته توجه داشته باشند که شما قبل از وصلت با این خانواده آنها را می شناختید و می دانستید که شرایط آنها را دوست دارید یا نه. پس الان همه چیز مثل قبل است. یادتان باشد که منظور این نیست که اصلا حق ابراز عقیده ندارید اما نباید مرتبا خانواده همسرتان را زیر ذره بین برده و یا آنها را سرزنش کنید، اینکار شما می تواند بذر یک طوفان را در وجود همسرتان بکارد.
- مردانی که خیلی خشک و نفوذ ناپذیر جلوه می کنند. خوب است که یک مرد بیاموزد که از نظر احساسی در دسترس همسرش باشد. زنان از شما نخواهند خواست که مرد بودن را خود را متوقف کنید بلکه صرفا خواهان توجه و ابراز علاقه بیشتر از جانب شما هستند.
- مردانی که دریافت کمک تخصصی و مشاوره برای شان مشکل است. مشورت و مشاوره گرفتن برای مردان سخت است چرا که احتمالا دلیلش این خواهد بود که این کار اساسا بر حرف زدن و سهیم شدن استوار است. یادتان باشد مراجعه به مشاور به مفهوم ضعیف بودن شما نیست بلکه نشان از بلوغ فکری و انتقاد پذیری شما خواهد بود.
همچنین مردان باید از یکسری اشتباهات دیگر هم پرهیز کنند:
- هرگز توانایی چند زن را با هم مورد مقایسه قرار ندید چون ناخودآگاه تخم کینه را در دل همسرتان می کارید. مثلا هیچگاه دست پخت همسرتان را با خواهر، مادر، مادربزرگ و .. مقایسه نکنید چون به مرور باعث می شود که همسرتان از این افراد دوری کرده و حسادتش تحریک شود.
- هرگز همسرتان را به چیزهایی که به آنها علاقمند نیست( مانند رفتن به ورزشگاه یا دیدن یک بازی یا فیلم خاص) مجبور نکنید. همسرتان را همانطور که هست بپذیرید و اگر لازم بود که وی کاری را انجام دهد مسلما تشویق بهتر از اجبار تاثیر گذار خواهد بود.
واقعیت این است که ما همه، متفاوت از هم هستیم و این همان چیزی است که هر یک از ما را خاص می کند و مسلما این متفاوت بودن در رابطه زن و شوهری و در ارتباط با دو طرفی که از همه لحاظ با هم متفاوت و متمایز هستند بیشتر به چشم می خورد. هر قدر هم که قبل از ازدواج در زمینه وجود تناسبها بررسی و دقت شود در هر حال تفاوتهای چشم گیری میان زوجین وجود خواهد داشت که این مساله کاملا طبیعی است.
پایدار نگه داشتن یک رابطه موفق نیاز به همکاری متقابل زوجین دارد. اینکه فقط یک نفر وظیفه اش را به خوبی انجام دهد چندان موثر نیست زیرا بعد از مدتی تمامی عشق و علاقه ای که وی برای همسرش در زندگی صرف کرده، در ذهنش به نوعی از خود گذشتگی تعبیر می شود که در درازمدت بستر بروز شکاف و فاصله را فراهم می کند.
دنبال اکسیر برای افزایش علاقه میان خود و همسرتان نگردید. احساس صمیمیت را در خود تقویت کنید. داشتن صمیمیت در روابط زناشویی نقش اساسی ایفا می کند؛ زیرا محدودیت ها و یا اوج توانایی اشخاص را در دوست داشتن نشان می دهد. صمیمیت مستلزم اعتماد و اطمینان است. باید مطمئن باشیم که می توانیم بیشترین آسیب پذیری های خود را به طرف مقابل ارائه کنیم و از سوی دیگر آسیب پذیری های طرف مقابل را بدون هیچ گلایه و شکایتی بپذیریم. داشتن ارتباط متقابل نه تنها در ازدواج که در تمامی روابط موفق اصل اساسی به شمار می رود.
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
-
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۵۳ -
۱۰۰۴ -
۱۵۴۳ -
۱۴۳۱ -
۱۲۹۰ -
۱۴۷۲ -
۱۱۸۷ -
۱۳۰۹ -
۱۳۹۰ -
۱۵۶۴
پربازديدها
-
۳۴۰۶۳ -
۲۶۲۸۱ -
۱۶۹۸۸ -
۱۲۹۷۶ -
۱۱۸۲۷ -
۱۹۶۰۱ -
۲۰۰۹۴ -
۱۹۸۲۹ -
۱۵۰۷۰ -
۵۷۲۰