راهنمایی برای خوشبختی در زناشویی با یک کاسب
مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی

خانم مگ هیرشبرگ، کتابی نوشته است و تجربه خود درباره زناشویی با آقای گری هیرشبرگ، کاسب و مؤسس بزرگترین شرکت ماست ارگانیک دنیا یعنی مزرعه استونی فیلد، را بیان کرده است. در اینجا به چند پند و راهنمایی از زبان او درباره زندگی با یک کاسب اشاره می کنیم.
1. همین حالا سوالات خود را بپرسید.
قبل از آنکه با هم عقد ازدواج ببندید، باید سوالات خود را درباره ریسک زندگی با یک کارآفرین و یا صاحب کسب و کار بپرسید. بسیاری از کارآفرینان هستند که اعتبار زیادی بر می دارند یا خانه خود را برای گرفتن وام کسب و کار گرو می گذارند. بنابراین اصلاً اشکالی ندارد که همان ابتدا از او بپرسید: ریسک و خطرات کدامند؟ آیا احتمال دارد خانه را از دست بدهیم؟
هیرشبرگ به سوالات مالی، شخصی و پایان بازی اشاره می کند که وقتی در آغاز راه تشکیل خانواده هستید باید از طرفتان بپرسید. اغلب این سوالات به تازه نامزدها مربوط می شود. مثلاً: «دارایی های خانوادگی تا چه حد آسیب پذیرند؟ اگر اتفاقی برای تو بیفتد، آیا چیزی به من می رسد؟ اگر کسب و کار تو سودده شد، قرار است با این پول چه کار بکنی؟ فکر می کنی چقدر طول می کشد که در وضعیت آغازین بمانیم؟ اگر این کسب و کار هرگز جواب ندهد، چه اتفاقی می افتد؟»
2. با زوج های دیگری با موقعیت های مشابه دوست شوید.
موضوعی که در میان اغلب زوج های کاسب وجود دارد این است که می گویند: «خوشحالم که می دانم فقط من اینطور نیستم» هیرشبرگ می گوید که او و شوهرش در سالهای اولیه شروع کارشان، از افراد کاسب دیگر دور بودند. او می گوید: «هیچکدام از دوستان من یا همسرانشان وارد کسب و کار شخصی نشده بودند. ولی حالا دوستانی دارم که آنها هم تجارت و کسب و کار خودشان را دارند. البته پیدا کردن این دوستان 25 سال طول کشید.» او توصیه می کند: «وقتی با کارآفرینان دیگری دوست شوید، می توانید راه حل ها و استراتژی های خود را با آنها در میان بگذارید، در حالیکه می دانید آنها در مورد شما داوری نمی کنند و با همان مسائلی روبرو هستند که شما با آنها دست و پنجه نرم می کنید.»
3. در مورد کسب و کار با هم صادق باشید.
هیرشبرگ می گوید: «وقتی غریبه ها از شما می پرسند: "کسب و کارتان چطور است؟" دو جواب می توانید بدهید: "خوب" یا "عالی". دلیلش این است که وقتی شما صاحب کسب و کاری هستید، باید بگذارید اطرافیانتان – کارمندان، دوستان، سرمایه گذاران، بانکداران و همه آنهایی که با آنها ارتباط دارید – شما را باور کنند و باور کنند که شما می توانید این کار را انجام دهید. ولی مهم است که بین شما و همسرتان صداقت وجود داشته باشد.
هیرشبرگ می گوید: «اینطور نیست که اگر شک و تردیدی برانگیزید، گویی به همسرتان خیانت کرده اید. کارآفرینان با کسب و کارشان شناخته می شوند. از یک طرف، ازخودگذشتگی، اشتیاق و تعهد بسیار زیبا هستند، ولی برای زوج ها جالب نیست که دیدگاه های یکدیگر را به چالش بکشند.» شما باید در مورد این موضوعات بطور واضح بحث و گفتگو کنید و از سوالات شرعی خود نترسید.
4. بدانید که صاحب کسب و کاری بودن مساوی با آزادی نیست.
به عنوان همسر جدید یک کاسب شاید انتظار داشته باشید که همسرتان رئیس خودش باشد و هر زمانی که بخواهد از محل کارش خارج شود. هیرشبرگ می گوید: «مردم وقتی کسب و کار تازه ای آغاز می کنند، فقط به مزایای آن نگاه می کنند؛ مثلاً هر وقت خواستند بتوانند به تعطیلات بروند، برای دیدن فوتبال، زود محل کار را ترک کنند، به تعطیلات طولانی بروند. ولی مسئله درست همینجاست که چون رئیس خودشان هستند هیچکدام از این کارها را نمی توانند بکنند.»
5. کاهش زمان های حواس پرتی
در واقع، کاسب ها حتی وقتی در خانه هستند همه ذهنشان جای دیگری است. اعتیاد به کار در میان کارآفرینان اصل نیست، ولی هیرشبرگ می گوید که بسیاری از کاسب ها با گوشی های تلفن خود ازدواج می کنند،در تعطیلات و هر شب تا دیروقت با تلفن حرف می زنند. «اینجاست که صدای همسر در می آید و دلخور می شود. از شوهر می خواهد که سر میز شام با تلفن صحبت نکند یا وقتی با هم قدم می زنید تلفنش را با خودش نیاورد.» هیرشبرگ می گوید: «بهترین هدیه ای که ما بهم می دهیم این است که زمانی را برای توجه کامل به همدیگر بدون حواس پرتی اختصاص می دهیم.»
6. مشخص کنید که نقش شما در این کسب و کار چه خواهد بود.
وقتی کسی صاحب کسب و کاری می شود، همسر او هم ممکن است به راحتی در مسیری موازی با او قرار گیرد. هیرشبرگ می گوید: «کارآفرینان همه نوع کاری انجام می دهند، آنها همیشه سرشان شلوغ است و همیشه در حال مسافرت هستند. شاید دنیاهای شما از هم جدا شود.» او توصیه می کند که حتی اگر همسرتان درگیر کسب و کار روزانه نیست، کارمندان و سرمایه گذارانتان را بشناسد و گهگاهی از محل کار شما بازدید کند و در مهمانی های شما حضور یابد یا در نمایشگاه صنف شما، در غرفه شما کار کند. اینکه ارتباطتان را از دست ندهید بسیار مهم است. نه فقط ارتباط شخصی بلکه ارتباط حرفه ای خود را نیز حفظ کنید.»
7. بدانید که به چه مقدار اطلاعات می توانید رسیدگی کنید.
هیرشبرگ اخیراً مقاله ای درباره این مطلب نوشته است که زوج ها چگونه می توانند درباره کسب و کار گفتگو کنند و مرزهای آنها کدامند و هر یک از آنها چقدر ریسک را می تواند هضم کند. او می گوید: «من به نقطه ای رسیدم که دیگر نمی توانستم صحبت های مربوط به امور مالی را بشنوم. به همسرم گفتم: "درباره محصولات یا سرمایه گذاران جدید با من حرف بزن. چون مسائل مالی برایم استرس زیادی دارد." نمی گویم مادر همسرتان باشید، ولی هر کسی تحمل ریسک متفاوتی دارد و شما باید به آن احترام بگذارید.»
او نتیجه می گیرد: «همیشه این سوال را از خودتان بپرسید که آیا من تعهد کافی به این فرد را دارم که در شرایط پیش بینی نشده، سخت و دیوانه کننده در کنار او بمانم.» او می گوید: «در مورد من همیشه جواب "بله" بوده است.»
منبع:برترین ها
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
-
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۶۱ -
۱۰۱۲ -
۱۵۵۲ -
۱۴۴۰ -
۱۳۰۰ -
۱۴۸۰ -
۱۱۹۷ -
۱۳۱۸ -
۱۴۰۲ -
۱۵۷۴
پربازديدها
-
۳۴۰۷۰ -
۲۶۲۹۱ -
۱۶۹۹۲ -
۱۲۹۸۵ -
۱۱۸۳۸ -
۱۹۶۰۹ -
۲۰۱۰۲ -
۱۹۸۴۰ -
۱۵۰۷۸ -
۵۷۳۱