سیری در عالم میوهها: انگور، کیوی، انار
از ما میشنوید به جای شکلات و تنقلات همیشه یک سبد میوه روی میزتان باشد تا نیازی نباشد برای گاز زدن به یک سیب یا خوردن خوشهای انگور تا در یخچال بروید…
اگر میوه دم دست باشد مصرف آن نیز بیشتر خواهد شد. از ما میشنوید به جای شکلات و تنقلات و غیره همیشه یک سبد میوه روی میزتان باشد تا نیازی نباشد برای گاز زدن به یک سیب یا خوردن خوشهای انگور تا در یخچال بروید. این را میگوییم چون خیلیها با یخچال قهرند (شما بخوانید تنبلاند و حوصله ندارند در آن را باز کنند و خودشان را به خوردن میوه دعوت کنند) برای همین هم بهتر است میوه دم دست باشد. این مواد غذایی خدادادی سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند که سلامتی شما را تضمین میکنند. با ما باشید تا دنیای پرخاصیت چند میوه آشنایتان کنیم.
انگور
انگور: دوست رگها، رفیق قلب
بعد از موز، انگور یکی از میوههای پرکالری است که انواع کاملا رسیدهی آن بسیار شیرین و سرشار از قند میباشد. انگور یکی از آن میوههای قدیمی است و بعد از پرتقال پرکشتترین میوهی جهان محسوب میشود.
ارزش غذایی
۱۰۰ گرم انگور ۷۲ کالری دارد با ۸۱ گرم آب، ۱۷ گرم گلوسید (قند)، ۰.۷ گرم فیبر، ۲۵۰ میلیگرم پتاسیم، ۱۸ میلیگرم کلسیم و ۲۰ میلیگرم فسفر.
انگور یعنی ترکیباتی به نام پُلیفنولها. این ترکیبات به خاطر داشتن خواص آنتیاکسیدانی از اهمیت بالایی برخوردارند. پُلیفنولها اکسایش کلسترول بد را کاهش داده و به این ترتیب از مشکل تصلب شرایین (گرفتگی عروق) پیشگیری میکنند. برای همین هم قلبتان سالم میماند. البته انگور خاصیت دیگری هم دارد که به قلب خدمت میکند. اینکه از انباشتگی پلاکتها جلوگیری کرده و به همین دلیل هم خطر لخته شدن خون که منجر به گرفتگی عروق میشود را کاهش میدهد. علاوه بر این ترکیبات پولیفنولی انگور خاصیت ضد التهابی دارند.
اگر میخواهید به این زودیها پیری در خانهتان را نزند نیز انگور را دریابید. به خاطر اینکه همین ترکیبات پولیفنولی اثرات پیری را به تاخیر انداخته و از ابتلا به برخی از سرطانها پیشگیری به عمل میآورد. فروکتوز موجود در این میوه و فیبرهای آن باعث از بین بردن یبوست هم میشود. البته نمیتوان انگور را یک میوهی ملین دانست اما تا حدودی از یبوست جلوگیری میکند. در نهایت اینکه میزان مواد معدنی، ویتامین A و ویتامین B موجود در این میوه از آن یک میوهی کامل و مغذی ساخته است. پس زود به زود خودتان را یک خوشه انگور مهمان کنید! البته افرادی که رودههای حساسی دارند نباید زیاد هستهی انگور بخورند چون در هضم و دفع آن دچار مشکل میشوند.
کیوی
کیوی: ایده آل برای آنهایی که رژیم لاغری گرفتهاند
زیر آن پوست قهوهای پرزدار کمی تا نیمهای خشن دنیایی از ویتامینها و آنتیاکسیدانها انتظارتان را میکشد. کیوی منبع فوقالعادهی ویتامین C میباشد که حتی گوی سبقت را از پرتقال نیز ربوده است.
ارزش غذایی کیوی
۱۰۰ گرم کیوی ۵۵ کالری دارد با ۸۴ گرم آب، ۱۴ گرم گلوسیدها، ۲.۸ گرم فیبر، ۲۹۰ میلیگرم پتاسیم، ۹۵ میلیگرم ویتامین C، ۳۵ میلیگرم کلسیم، آهن و منیزیم.
گوشت سبز رنگ و شیرین یا ترش یک عدد کیوی نیازتان به ویتامین C را تامین میکند. حالا که کمکم به روزهای سرد سال نزدیکتر میشویم لازم است که بیشتر به فکر تقویت سیستم ایمنی بدنتان باشید و ویتامین C به راحتی از پس این کار بر میآید. برای همین هم شما را از ابتلا به برخی از بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی و همچنین خستگی نجاتتان میدهد. کیوی به دلیل داشتن ویتامین C و عناصر مغذی دیگر یکی از میوههایی محسوب میشود که خواص آنتیاکسیدانی بالایی دارد. برای همین هم مصرف منظم آن باعث پیشگیری از برخی از سرطانها و بیماریهای مزمن مختلف میشود.
این میوه سرشار از پتاسیم است حتی بیشتر از موز. برای همین هم خدمت زیادی به سلامت قلب و سیستم قلبی عروقیتان میکند. این مادهی معدنی نقش مهمی در انقباض عضلات دارد بنابراین به تنظیم ضربان قلب و حرکات بدن و همچنین هضم غذا کمک میکند. همین پتاسیم اجازه نمیدهد که کلسیم بدن از طریق ادرار دفع شود. در نتیجه از تشکیل سنگ کلیه و ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری میکند.
مصرف منظم انار میتواند شما را از مشکلات مغزی مانند آلزایمر نجات دهد
به خاطر اینکه سرشار از آنتیاکسیدانهاست
اگر از استرس و خستگی زیاد در عذاب هستید نیز کیوی را دریابید به خاطر اینکه میزان بالای منیزیم آن شما را سرحال میآورد و استرسهایتان را از بین میبرد.
این میوه سرشار از فیبر است و به دفع راحت کمک میکند. فیبرهای غذایی موجود در این میوه به کنترل اشتها کمک کرده و برای افرادی که از دیابت نوع ۲ رنج میبرند بسیار مفید است.
چند توصیه
افراد آلرژیک باید در مصرف این میوه احتیاط کنند چون یک میوهی حساسیتزا محسوب میشود. باید بدانید که کیوی در دمای محیط به سرعت رسیده و اگر به موقع مصرف نشود خراب میشود. البته میتوانید تا مدت زمان طولانی از این میوه نگهداری کنید به شرطی که در کنار سیب نگهداری نشوند.
انار
انار: صد دانه یاقوت؛ صدها خاصیت
بهتر است انار تازه مصرف کنید تا شربت و آب انار. همان “قلبهای سفید” که در هر کدام از دانههای انار وجود دارد برای خودشان گنجینهای از خواص محسوب میشوند.
سالهاست که انار را سمبل حیات و باروری میدانند. در هر انار بیش از صدها دانه وجود دارد. از قرنهای پیش در مشرق زمین برای رنگ کردن فرش از پوست و آب این میوه استفاده میشود و حتی جوهر سیاه نیز از این میوه تهیه میکنند.
ارزش غذایی انار
در ۱۰۰ گرم انار ۶۳ کالری وجود دارد با ۸۰ گرم آب، ۱۵ گرم گلوسید، ۳ تا ۳.۵ گرم فیبر، ۲۶۰ میلیگرم پتاسیم، ۲۲ میلیگرم فسفر و ۲۰ میلیگرم ویتامین C.
انار هم یکی از آن میوههایی است که خواص آنتیاکسیدانی قویای دارد. در واقع میشود گفت که خواص آنتیاکسیدانی این میوه حتی بیشتر از چای سبز نیز میباشد. برای همین هم مصرف آن باعث کاهش میزان کلسترول خون، جلوگیری از تصلب شرایین، کاهش فشارخون و همچنین پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی میشود.
این میوهی سرخ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات و سینه و حتی کولون نیز موثر است. به خاطر اینکه حاوی خواص ضدالتهابی است و از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری میکند. مصرف منظم انار میتواند شما را از مشکلات مغزی مانند آلزایمر نجات دهد به خاطر اینکه سرشار از آنتیاکسیدانهاست.
اگر از استرس و خستگی زیاد در عذاب هستید نیز کیوی را دریابید به خاطر اینکه میزان بالای منیزیم آن شما را سرحال میآورد و استرسهایتان را از بین میبرد
اگر میخواهید دچار زکام نشوید و سرفه امانتان را نبرد انار را دریابید. به خاطر اینکه حاوی ویتامین B6 (تقویتکنندهی سیستم ایمنی بدن)، آنتیاکسیدانها، ترکیبات ضدباکتریایی و ضدویروسی است. باید بدانید که نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد انار میتواند با عفونتهای ادراری نیز مقابله کند. در بین افراد دیالیزی، مصرف انار میتواند خطر عفونتها و التهاب را کاهش دهد.
در نهایت اینکه در طب سنتی از انار برای درمان مشکلات گوارشی استفاده میشده است. اگر شما هم معده درد دارید میتوانید انار مصرف کنید. توصیه میکنیم انار را در فصل آن میل کنید و در بقیهی سال از آب انار استفاده کنید. نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار برایتان مفید خواهد بود. حواستان باشد اگر مشغول مصرف داروهای ضدکلسترول(استاتین ها) هستید قبل از مصرف انار یا آب انار با پزشکتان مشورت کنید.
فاطمه مهدی پور
تبیان
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
-
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۶۱ -
۱۰۱۲ -
۱۵۵۲ -
۱۴۴۰ -
۱۳۰۰ -
۱۴۸۱ -
۱۱۹۷ -
۱۳۱۸ -
۱۴۰۲ -
۱۵۷۴
پربازديدها
-
۳۴۰۷۰ -
۲۶۲۹۱ -
۱۶۹۹۲ -
۱۲۹۸۶ -
۱۱۸۳۸ -
۱۹۶۰۹ -
۲۰۱۰۳ -
۱۹۸۴۰ -
۱۵۰۷۸ -
۵۷۳۱