عوارض استمنا و استشها و فواید ترک آن
چرا بعد از خودارضایی احساس شرم و پشیمانی به انسان دست می دهد؟
زن و مرد ندارد، این کلمه برای همه یک تابو شده است. معمولاً از به زبان آوردن این کلمه بخاطر محرمانه بودن و طبیعتی که دارد خودداری میشود. وقتی درمورد این موضوع در جمع صحبت شود، بخاطر حالت خصوصی بودنی که دارد احساس شرم به شما دست میدهد.
نمیتوانیم انکار کنیم که برای همه ما همینطور است.
اشتهایی سیریناپذیر
بدن ما طوری ساخته شده است که اشتها و تمایلات خاصی دارد - که همه آنها برای بقای ما لازماند. وقتی گرسنه میشویم، دلمان غذا میخواهد. این یک میل سالم است چون برای داشتن انرژی و زنده ماندن نیاز به غذا داریم. وقتی حوصلهمان سر میرود، دلمان تفریح میخواهد. این هم میلی سالم است زیرا باید این انرژی را برای ورزش دادن جسم و ذهنمان تنظیم کنیم. به این دلیل به رابطهجنسی و صمیمیت جسمی تمایل داریم که خداوند به منظور بقای نسل و همچنین لذت بردن از صمیمیت آن این نیرو را در ما قرار داده است.
این تمایلات بسیار خوب هستند و برای سلامت ما ضروری میباشند. اما توسط شیطان برای تخریب ما تحریف شدهاند. باید درک کنید که زمانیکه اجازه دهید این تمایلات بر شما غالب شوند، به خدای شما تبدیل خواهند شد.
همه چیز از ذهن شما شروع میشود
اشتها و میل در ذهن تحریک میشود و البته کنترل نفس نیز دقیقاً در فکر ما تحریک میشود. اما فقط یکی از آنها میتواند در این کارزار برنده باشد.
کنترل نفس با یک انتخاب شروع میشود. انتخاب «نه» گفتن به همه تمایلات شیطانی و «بله» گفتن به وعدههای الهی و زندگی که ما را به آن هدایت کرده است.
بدنتان فقط برای مدت کوتاهی ارضا خواهد شد
بله صحیح است که درست بعد از خودارضایی بدنتان احساس رضایت و آسودگی خواهد کرد اما این آرامش موقتی است. اما چرا این احساس اینقدر تهی و زودگذر است؟ زیرا لذت فقط به منظور لذت، بیمعناست. و در عمل خودارضایی، روح شما شدیداً شرمسار عمل شماست.
وقتی روح و جسمتان با هم اختلاف داشته باشند، تحریفی در درون شما ایجاد میشود. شما احساسش میکنید و این تحریف خود را به شکل احساسات نشان میدهد و بعد سعی خواهد کرد وارد مغزتان شده و افکارتان را به سمت پاسخ به «چرا؟» بکشاند.
بین روح و جسم شما پیوندی وجود دارد که شما قادر به توضیح آن نیستید. این همان پیوند است که باعث میشود فکر کنید که دنیایی پس از مرگ وجود دارد و همین ارتباط است که باعث میشود تصور کنید که در پس همه سوالات زندگی و ناممکنهای جهان، آفریدگاری وجود دارد.
این پیوند حقیقی است.
چرا این احساس شرم بعد از خودارضایی تا این حد واقعی و قابل حس کردن است؟
دلیل آن این است که این گناهی است که دقیقاً با جسم شما در ارتباط است. به همین دلیل مستقیماً به روحتان متصل میشود. درست به روح و احساساتتان برمیگردد.
تنها سوالی که باید صادقانه از خودتان بپرسید این است که احساسش میکنید یا نه؟
فقط کافی است کمی به آن فکر کنید.
منبع : mardoman.net
بزرگترین پزشک دنیا، خداست . بزرگترین روانشناس دنیا خداست . بزرگترین پزشک دنیا و بزرگترین روانشناس دنیا گفته خودارضایی نکن . پس بذارش کنار . از خودش کمک بخواه و بذارش کنار . توبه کن . برای توبه پشیمانی کافی هست . حالا یا به صورت یکباره و یا به صورت تدریجی بذارش کنار . در مورد ترک تدریجی هم میتونی مراجعه کنی به صفحه 30 مورد 47 . در هر دو حالت هم توبه و توکل به خداوند رو فراموش نکن . توبه و توکل به خدا کمتر از 1 دقیقه زمان میبره . شاید یه لحظه هم کافی باشه . هزار بار هم اگر توبت رو شکستی باز ناامید نشو و برو به سمت خداوند . خداوند گفته میبخشمت . پس توبه کن . یادت نره که همیشه و همه وقت شاید فرصت توبه کردن نداشته باشی . ضمن اینکه از کجا معلوم که یک ساعت دیگه زنده باشی ؟ اگر هم لغزشی در راه ترکت داشتی به هیچ وجه دلسرد و ناامید نشو . این لغزشها در راه ترک طبیعی هست . اگر لغزشی در راه ترکت داشتی فکر کن ببین چه کارهایی باید میکردی که نکردی و چه چیزهایی باعث شد که جرقه خودارضایی مجددت بخوره دیگه اونها رو تکرار نکن . پس ترکت رو تحت هیچ شرایطی متوقف نکن . شک نکن که در این صورت برای همیشه از استمنا و استشها رها خواهی شد و خودت رو به معنای واقعی کلمه دوباره متولد خواهی کرد . به مرور زمان تمام عوارضش هم به لطف خداوند از بین خواهد رفت و مثل سابق و حتی شاید بهتر از سابق، خواهی شد . زندگی به مرو زمان برات جذاب و دوست داشتنی میشه و قدر ثانیه به ثانیش رو خواهی دونست به لطف خداوند . فقط کافیه که خودت بخواهی و خودارضایی این عمل مرود غضب خداوند رو ترک کنی .
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
-
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۵۳ -
۱۰۰۴ -
۱۵۴۳ -
۱۴۳۱ -
۱۲۹۰ -
۱۴۷۲ -
۱۱۸۷ -
۱۳۰۹ -
۱۳۹۰ -
۱۵۶۴
پربازديدها
-
۳۴۰۶۳ -
۲۶۲۸۱ -
۱۶۹۸۸ -
۱۲۹۷۶ -
۱۱۸۲۷ -
۱۹۶۰۱ -
۲۰۰۹۴ -
۱۹۸۲۹ -
۱۵۰۷۰ -
۵۷۲۰