تصاوير منتخب

۰

زیاد خودارضایی میکنم چیکار کنم ؟

مجموعه : پرسمان

زیاد خودارضایی میکنم چیکار کنم ؟

پرسش: سوالی از خدمتتون داشتم و خواهش میکنم جواب بدید چون واقعا به جواب شما نیاز دارم. من خیلی استمنا میکنم و موندم چکار کنم. تنها راهش را در عبادت و نماز میدیدم ولی الان که کامل نماز و حتی قران هم میخونم نمیتونم ترک کنم کم شده ولی بازم دوست ندارم این کارا بکنم و از طرفی شرایط ازدواج فراهم نشده برام.



 

خواهش میکنم بهم بگید چکار کنم آیا دارویی وجود داره که بتونم استفاده کنم؟ چطوری میتونم از فکرش بیرون بیام لطفا راهنماییم کنید ازتمام مضرات و گناهانش هم باخبرم ولی نمیتونم ترک کنم راهنماییم کنید.

 

پاسخ: دوست گرامی علما ودانشمندان و جامعه شناسان و روانشناسان و اطباء هر یک از زاویه دید خود مضرات استمناء را ذکر کرده اند. در مورد اینکه آیا استمناء ضرر دارد یا نه، در بین دانشمندان علوم فیزیولوژی و روانشناسی دو نظریه عمده وجود دارد:

 

ا) عده ای آن را بی ضرر و امری عادی تلقی کرده اند. ۲) عده ای دیگر ـ که اکثریت می باشند ـ آن را یک بیماری جسمی و روحی به حساب می آورند.
در مورد نظریه اول باید گفت که هر چه پیش می رود تجربیات و مشاهدات و تحقیقات محققان آن را تضعیف می کند.

 

علم جدید نشان داده است که بیماری های جدی ای در اثر افراط در این کار بروز و ظهور پیدا کرده است، و همچنین بسیاری از متخصصان نیز این مطلب را پذیرفته اند.

 

بنابر این آنچه که از سخنان و کتابهای اکثر دانشمندان علوم جدید استفاده می شود این است که استمنا دارای ضررهای جسمی و روحی است. البته این دانشمندان استمنا را در اصل یک بیماری روحی می دانند نه جسمی، ولی این بیماری روحی سرانجام بیماریهای(عوارض) جسمی را نیز ایجاد می کند.

 

عواقب خودارضایی:

 

البته عواقب سو و پیامدهای منفی و عملی این گناه جدای از آن که معصیت است ، فراتر از آن است که بتوان آنها را برشمرد، بلکه فقط به چند مورد از آن اکتفا می کنیم :

 

۱- پیامدهای جسمانی : ضعف چشم وبینایی ، تحلیل رفتن قوای جسمانی ، عقیم شدن و ناتوانی در تولید مثل ،پیری زودرس ، ضعف مفاصل ، لرزش دست ، زشتی چهره و از بین رفتن طراوت صورت .

 

۲- پیامدهای روحی و روانی : ضعف حافظه و حواس پرتی ، اضطراب ،منزوی شدن و گوشه گیری ، افسردگی ، بی نشاطی و لذت نبردن از زندگی ،پرخاشگری و بداخلاقی و تندخویی ، کسالت دایمی ، ضعف اراده .

 

۳- عوارض اجتماعی : ناسازگاری خانوادگی ، بی میل شدن به همسر و ازدواج ، ناتوانی درارتباط با جنس مخالف و همسر، بی غیرت شدن ، احساس طرد شدن ، از بین رفتن عزت ، پاکی ، شرافت و جایگاه اجتماعی ، دیر ازدواج کردن و لذت نبردن از زندگی مشترک .

 

پیشنهاد درمانی

 

همانطور که استمناء یک بیماری روحی است، باید از همین راه نیز درمان شود. برای مطالعه بیشتر می توانید به کتاب “فتنه نفس ـ غریزه جنسی و خطر خود ارضایی” نوشته نوروز صدری مراجعه نمایید.

 

۱. به محض گناه و ارتکاب مایوس از رحمت الهی نباشید و با توبه مجددا” راه پاکی را فراگیرید و سعی کنید که تکرار نشود.

 

۲. در صورت امکان ازدواج با کم کردن سطح توقعات و انتظارات ازدواج بهترین راه حل است.

 

۳. در تمام حالات ازخداوند برای حفظ پاکی استعانت بجویید و در اسرع وقت با توبه ای واقعی، خود را در زمره توبه کنندگان که در درگاه الهی دارای مقام رفیعی هستند قرار دهید.

 

۴. ترک عادات غلط زمان بر است ، و گاهی بیش از ۴۰ روز و گرفتن چله های بیشتر نیاز است .

 

۵. اصلاح مزاج و تنظیم تغذیه جهت بر طرف کردن عوارض بیماری ضروری است.

 

۶. جهت تقویت بدن انجام حجامت عام و ساکرال

 

۷. مصرف صبحانه مفصل و شام سر شب و نهر نصفه

 

۸. شربت سکنجبین روزی ۳ لیوان

منبع:http://www.parsnaz.ir/too-much.html

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی