در هنگام انتخاب همسر شتابزده عمل نکنید
مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج

ازدواج مهمترین رخداد زندگی یک فرد است و اگر در هنگام انتخاب همسر دقت لازم صورت نگیرد و یا شتابزده عمل گردد ممکن است مسیر زندگی از جاده اصلی منحرف شده و به ناکجا آباد منتهی گردد.
در فرهنگ و رسوم جامعه ما بعد از مراسم خواستگاری و توافقات اولیه دورانی به عنوان نامزدی وجود دارد که از این دوران به عنوان زمانی برای درک، و شناخت بهتر زوجین از یکدیگر، خانواده ها،روحیات و... یاد می شود.
در بسیاری از موارد دیده شده است که زوج هایی که برای طلاق به دادگاه ها مراجعه کرده اند می گویند در دوران نامزدی متوجه وجود مشکل در رابطه شان شده اند، امّا به دلایلی آن را مطرح نکرده اند، دلایلی همچون تغییر دادن همسر بعد از ازدواج، رفتن آبرو و انگشت نما شدن، علاقه مندی بیش از حد، ترس از مطرح کردن مشکلات، بی اهمیت جلو دادن موضوع، و بسیاری دیگر از این نوع دلایل که اگر در همان دوران مطرح می گردید بسیاری از آنها با یک مشاوره ساده و یا همکاری و کمک بزرگترها و والدین قابل حل بود و تبدیل به معضلی برای ادامه زندگی آنها نمی گردید. در این دوران دختر و پسر باید تمام دقت و تلاش خود را در شناخت طرف مقابلشان داشته باشند و احساسی عمل نکنند. و در دوران نامزدی است که باید عقلانیت بر احساس غلبه داشته باشد.
توصیه می شود در دوران نامزدی با هر کدام از موارد زیر که برخورد داشتید به راحتی از آن نگذرید و مسئله را کاملا ً حلاجی کرده و در صورت لزوم از کمک مشاورین و خانواده ها استفاده نمایید.
- اعتیاد به مواد مخدر : ممکن است در طول دوران خواستگاری و تحقیقات قبل از ازدواج اعتیاد فرد مشخص نگردد و در دوران نامزدی با بیشتر شدن رابطه ها و طولانی شدن حضور افراد در کنار یکدیگر شما متوجه علائمی شوید که نشان دهنده وجود اعتیاد در همسر آینده شماست در این هنگام است که باید به صورت کاملاً منطقی عمل کرده و از این مسئله به سادگی عبور نکنید زیرا اعتیاد ریشه های زندگی مشترک را خواهد سوزاند.
- تند خویی : اگر متوجه شدید که تند خویی همسر آینده شما عصبی و غیر عادی است و فواصل زمانی بین آن کوتاه است و حتی در این زمانها به شما،خودش و یا دیگران آسیب می رساند دو مرحله را باید انجام دهید، در ابتدا اگر دچار تردید شده اید در مورد همسر آینده تان بیشتر تحقیق کنید و او را در دفعات مختلف بیازمایید و در مرحله دوم با یک روان پزشک مشورت نمایید زیرا این گونه اختلالات قابل درمان است ولی هیچگاه درمان را به بعد از ازدواج موکول نکنید.
- بددلی و سوء ظن : اگر نامزدتان بیش از حد در مورد ارتباطات شما می پرسد و از پاسخ شما قانع نمی شود، در مورد پوشش مناسب شما مدام تذکر می دهد و یا شما را بیش از حد کنترل می کند، از دیده بوسی و احوال پرسی شما با محارمتان ناراحت و دلخور می شود، می توانید مطمئن شوید که او دچار بیماری بددلی و سوء ظن است و اگر با او وارد زندگی مشترک شوید تا آخر عمر باید بسوزید و بسازید و یا اینکه در آخر از همسرتان جدا شوید.
- وابستگی : اگر به این نتیجه رسیدید که وابستگی شریک آینده زندگی شما به والدینش در حدّی است که استقلال فکری خود را از دست داده است این نشانه خوبی برای شروع زندگی مشترک نیست ولی اگر وابستگی در حد متعارف، مشورت و نظر خواهی از آنها باشد نمی تواند ایجاد مشکل نماید.
- سلطه جویی و استبداد: اگر همسر آینده شما برای نظرات و افکار دیگران علی الخصوص شما اهمیتی قائل نیست و حرف، حرف خودش است در این هنگام است که باید تردید کرده و تحقیقات خود را در این زمینه به وسیله همکاران، همکلاسی ها و دوستانش تکمیل کنید تا زمانی که تردیدتان برطرف شود و یا تصمیم عاقلانه ای در این زمان بگیرید.
- وسواس : وسواس یکی از معضلاتی است که زوجین قبل از شروع زندگی مشترک کمترین توجه را به آن نشان می دهند ولی متاسفانه یکی از مسائلی است که در صورت ازدواج بسیار آزار دهنده است و ممکن است زندگی مشترک را به جدایی بکشاند البته این نکته باید ذکر گردد که اختلال وسواس قابل درمان است ولی هیچگاه قبل از اقدام به درمان این مشکل و یا بهبود کامل همسر آینده تان زندگی مشترک را آغاز نکنید.
در پایان باید گفت دوران نامزدی دوران شناخت است پس از این دوران برای شناخت بهتر از یکدیگر استفاده نمایید و بدانید اگر مشکلی وجود دارد می توان آن را در همین دوران برطرف کرد و یا اگر مشکل قابل حل نیست نامزدی خود را برهم بزنید در این صورت شما شرایط بهتری خواهید داشت تا اینکه چندین سال از بهترین سال های جوانی خود را تباه کنید و در آخر مجبور به طلاق شوید.
منبع:تبیان
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
-
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۶۱ -
۱۰۱۲ -
۱۵۵۲ -
۱۴۴۰ -
۱۳۰۰ -
۱۴۸۱ -
۱۱۹۷ -
۱۳۱۸ -
۱۴۰۲ -
۱۵۷۴
پربازديدها
-
۳۴۰۷۰ -
۲۶۲۹۱ -
۱۶۹۹۲ -
۱۲۹۸۶ -
۱۱۸۳۸ -
۱۹۶۰۹ -
۲۰۱۰۳ -
۱۹۸۴۰ -
۱۵۰۷۸ -
۵۷۳۱