برای کسانی که اعصاب ندارند
اگر احساس می کنید زود از کوره در می روید و به اصطلاح اعصاب ندارید ، این مقاله رو تا انتها بخونید !
برای اونایی که اعصاب ندارن
شاید شما هم در میان اقوام و خویشان خود بتوانید کسانی را به یاد آورید که به افراد «بیاعصاب» یا «داغون» مشهورند! کسانی که تعادل فکری، رفتاری یا شخصیتی آنها خیلی زود از هم میپاشد، تحمل بسیار اندک دارند و خیلی زود در برابر ناملایمات یا موضوعات متفاوت برآشفته میشوند و به اصطلاح از کوره در میروند. شاید اصلا خود شما یکی از آنها یا یکی از کسانی باشید که در چنین خانوادهای و با چنان افرادی سر و کار دارد؟!
اگر چنین است، آگاهیهای پیآمده بر حسب موقعیت ممکن است تا اندازهای کارگشا باشد.
صبر در محدوده زمانی
بعضی افراد زودرنج که بسرعت تحمل خود را از دست میدهند، ویژگی مشهودی دارند: بسرعت عصبانی میشوند، زود هم آرام و حتی از رفتار خود پشیمان میشوند و عذرخواهی میکنند. در برابر چنین اشخاصی اگر قصدتان اصلاح امور است، به جای این که شما هم در کشاکش عصبانیت شروع به کشیدن طناب روابط کنید، زندگی خود را تباه کردهاید. صبورانه محدودهای زمانی تعیین کنید و بگذارید در این فرصت عصبانیت برطرف شود.
درک اهمیت موضوعات
گاهی عصبانیتها و برآشفتگیها ناشی از مسائل کماهمیت یا حتی بیاهمیتاند: فلان رنگ نه و بهمان رنگ آری، این کار نه و آن کار آری...! پیش از هر واکنشی فکر کنید واقعا چه فرق دارد؟ اگر تفاوت چندانی در پذیرش یا انجام کاری نمیبینید، چه اشکالی دارد در موضوعات کماهمیت طبق سلیقه و خواست عضو دیگر خانواده عمل کنید؟
پرهیز از مقابله به مثل
در برخی خانوادهها گاهی رفتاری اشتباه شکل میگیرد و گسترده میشود که نشاندهنده ورود به دور تسلسل است: مقابله به مثل! فردی که دیروز قربانی عصبانیت بوده، امروز با مشاهده همان عمل اگرچه به قصد اصلاح یا نشان دادن این که خودت هم بری از قضیه نیستی، به واکنشی مشابه یا مقابله به مثل روی میآورد و در عمل فقط عصبانیت را تکرار میکند: تو که دیروز از دیر باز کردن در عصبانی شده بودی، خودت چرا الان در را دیر باز کردی؟! این کار پخش اکسیژن روی آتش است. از آن پرهیز کنید.
جلوگیری از تکرار رفتار
حل مشکلات تهدیدکننده سلامت رفتاری در خانواده افزون بر افزایش میزان آگاهی به ظرافتها و ظرفیتهای عملی نیز وابسته است. اگر جایی که باید آرامش خود را حفظ کنید، عصبانی شوید یا جایی که باید قاطعانه بایستید، بسادگی بگذرید، جزو بازندگان خواهید بود.
مهم است مواقعی که آرامش حکمفرماست، این افراد به گونهای منطقی و دلسوزانه متوجه نامناسب بودن واکنشهایشان شوند تا به تغییر یا اصلاح رفتار یا روان خود روی آورند وگرنه بروز عصبیتها بزودی تمام لایههای زندگی را در برخواهد گرفت و کمکم زندگی ناامیدانهتر به نظر خواهد رسید.
اصلاح تصورات
کنشهای شیمیایی مغز یا عادات رفتاری در بروز بسیاری از رفتارها دخیل و اثرگذارند. در صورت تکرار رفتارهای نادرست و تبدیل شدن به ویژگی افراد، بهترین راه مواجهه با آن خلاصی از چنگ تصورات اشتباه در طرز نگاه به درمان بیماریهای روانی و رفتاری است. باید همان نگاهی را که برای درمان بیماریهایی چون سرطان دارید به درمان بیماریهای رفتاری یا روانی داشته باشید و به پزشک، متخصص یا حتی جراح برای درمان مراجعه کنید.
بسیاری از مردم از ترس خوردن انگهای روانی از درمان اختلالات روانی یا رفتاری گریزانند، اما نگاه منطقی این است که وقتی میتوان با چند بررسی یا آزمایش و تجویز دارو یا آشنایی با روشهای تغییر و اصلاح رفتار، به جای یک عمر تحمل و عذاب و قبول انگهایی چون «عصبانی»، «داغون»، «مشکلدار» و... زندگی را راحت و کانون خانواده را گرم و دلچسب کرد، این گونه ترسها و تصورات براستی چه مزایا یا کاربردهایی دارند؟... هیچ!
منبع : جام جم آنلاین
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
در روزگار ما اندیشه های باطل مادی و سرمایه داری، با روی آوردن به معنویت و دین، فضایی از دین داری و معنویت ورزی را ایجاد کرده اند تا در پوشش آن، هوس های ناپاک خود را توجیه نموده و آرزوهای ناروای خویش را برآورند، که به این ترتیب، عرصه گسترده ای از نبرد میان حق و باطل را گشوده اند؛ نبردی که صحنه رویارویی ارزش ها و اعتقادات بوده و پیروزی در آن، حفظ کردن یا تغییر دادن باورها و ارزش هاست.
قرآن می فرماید: فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیْکُمْ.شاید یک تفسیر این آیه این باشد که با همان ابزاری که به جنگ شما می آیند باید به جنگ دشمنان اسلام رفت. لذا پاسخ تهدید نرم، مقابله نرم است. پاسخ مبارزه علمی، مبارزه علمی است.
باز در قرآن آمده: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ .این آیه به این مساله اشاره دارد که ما می بایست از تمامی ظرفیتهای ممکن خود در جنگ نرم بهره جوییم.برای مقابله با جنگ نرم ، باید از قدرت نرم استفاده کرد و راهبرد دشمنان را از صحنه خارج کرد .
راهبردهایی را باید از صحنه خارج کرد که با تحقق آنها دشمن تلاش می کند مشروعیت نظام دین مبتنی بر ولایت فقیه را از بین ببرد .
ما محبین صادق الائمه علیه السلام در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی سایت ام فروه سلام الله علیهارا در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم. امید است که اگر بزرگواران از ما لغزشی دیدند به دیده اغماض در ننگرند و از سر بزرگواری از راهنمایی خود داری ننمایند فاستبقوالله الخیرات الی الله مرجعکم”
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان،
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق،
شورای مرکزی انجمن محبین صادق الائمه علیه السلام
احمد تقی نژاد
طبقه بندی موضوعی
- مجموعه تازه های نامزدی، عقد و ازدواج (۱۴۸)
- مجموعه رازهای موفقیت در زناشویی (۵۵۸)
- مجموعه: دانستنیهای قبل از ازدواج (۷۸۸)
- مجموعه : روانشناسی زناشویی (۱۱۸)
- مجموعه: مشاوره خانواده (۱۲۴)
- مجموعه سفارشات حجاب (۱۰۸)
- مجموعه دوران سالمندی (۴۶)
- مجموعه تعلیم و تربیت (۱۱۴)
- مجموعه رفتار کودکان و والدین (۱۲۴)
- مجموعه فضایل اخلاقی (۴۷)
- مجموعه رذایل اخلاقی (۶۸)
- مجموعه اعمال مستحبی و عبادات (۳۵)
- مجموعه طب الائمه و مجله سلامت (۱۶۵)
- مجموعه: داستان و حکایت (۲۶۵)
- مجموعه : پرسمان (۷۰)
- مجموعه: مطالب گوناگون (۵۹)
- مجموعه :گزارش محافل مذهبی (۵)
- صفحه مشکلات (۳)
بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۴)
- دی ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- شهریور ۱۳۹۷ (۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱)
- خرداد ۱۳۹۷ (۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۴)
- فروردين ۱۳۹۷ (۷)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۱)
- بهمن ۱۳۹۶ (۱۹)
- دی ۱۳۹۶ (۲۴)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۶ (۹)
- مهر ۱۳۹۶ (۷)
- شهریور ۱۳۹۶ (۲۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۲۷)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۵۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۶۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۵۲)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲۶)
- بهمن ۱۳۹۵ (۴۲)
- دی ۱۳۹۵ (۸۶)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۴۱)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۱۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۶۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۶۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۱۰)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۰۵)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۵۶)
- فروردين ۱۳۹۵ (۹۶)
- اسفند ۱۳۹۴ (۵۲)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۱)
- دی ۱۳۹۴ (۶۱)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۵۱)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۶۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۲۱)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۱۲)
- شهریور ۱۳۹۳ (۱)
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
-
روش صحبت کردن صحیح با شوهر
يكشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ -
آبروی همسرتان را حفظ کنید!
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ -
تزئین ماشین عروس به یاد شهدای دفاع مقدس
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ -
خانمها مراقب گوشهگیری و انزوای همسران خود باشند
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸ -
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با همسر دروغگو چه کنیم؟
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
رمزگشایی از زندگی زوجهای موفق
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ -
مراقب همسرتان باشید !
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ -
رﻭﯼ ﺍﻋﺼﺎب شوهرتون ﺭﺍﻩ ﻧﺮید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
پربحث ترين ها
-
-
شکست حرمتها با ازدواج موقت
نظرات: ۷۸ -
زندگینامه ام فروه سلام الله علیها
نظرات: ۲۸ -
نکات کنکوری روز خواستگاری
نظرات: ۹ -
ویژگی های زن خوب برای ازدواج
نظرات: ۸ -
سوالاتی در مورد ازدواج موقت.
نظرات: ۸ -
ثواب ازدواج موقت
نظرات: ۷ -
اس ام اس های ایام فاطمیه
نظرات: ۶ -
-
چطور به روابط نامشروع نه بگویید؟
نظرات: ۶
محبوب ترين ها
-
۴۶۵۳ -
۱۰۰۴ -
۱۵۴۳ -
۱۴۳۱ -
۱۲۹۰ -
۱۴۷۲ -
۱۱۸۷ -
۱۳۰۹ -
۱۳۹۰ -
۱۵۶۴
پربازديدها
-
۳۴۰۶۳ -
۲۶۲۸۱ -
۱۶۹۸۸ -
۱۲۹۷۶ -
۱۱۸۲۷ -
۱۹۶۰۱ -
۲۰۰۹۴ -
۱۹۸۲۹ -
۱۵۰۷۰ -
۵۷۲۰