تصاوير منتخب

۱

نشست روشنگری مردمی با موضوع آسیب شناسی اجتماعی ماهواره برای خواهران در دهستان رضوان برگزار گردید.

مجموعه: مطالب گوناگون

به گزارش  پایگاه مذهبی دارالصادقیون  نشست مردمی با موضوع آسیب شناسی اجتماعی (ماهواره) با سخنرانی سرکار خانم ملکی از پرسنل نیروی انتظامی  در موسسه  جامعة القرآن الکریم امام صادق علیه السلام  اسماعیل آباد نوق  عصر سه شنبه 11 اسفندماه 1394 برگزار گردید.


در این مراسم  که به همت دفتر دار موسسات جامعة القرآن های امام صادق علیه السلام  خانم میرزا غفاری تشکیل شده بود فرمانده  بسیج پایگاه  خواهران انصارالزینب (س)  اسماعیل آباد خانم رضایی شریف  و مربیهای جامعة القران اکریم و پرسنل مدرسه قرآنی صادق الائمه علیه السلام  رضوان و بـسیجـیان و خانمهای خانه دار حضور داشته و با استقبال فراوانی مواجه گشتند.
سخنران مجلس خانم ملکی تاثیر برنامه های ماهواره ای بر روی فرزندان خانواده ها یا همین نوجوانان و جوانان بیشتر دانست و گفتند :
 به طوری که این گروه زمان بیشتری را صرف تماشای برنامه های ماهواره ای می کنند. این برنامه ها ارزش ها، باورها، تصورات، انتظارات و جهت گیری های ارزشی متفاوتی را تبلیغ و عرضه می کنند که باعث می شود به مرور زمان فاصله روانی بین والدین و فرزندان بیشتر و بیشتر شود و به انقطاع یا گسست نسلی بینجامد.


دنیای امروز عصر تلویزیون، ماهواره، کامپیوتر، اینترنت و تلفن همراه است. موارد فوق چنان با سرعت وارد زندگی بشر شده و راه نفوذ خود را ادامه می دهند که نمی توان از کنار آنها با بی تفاوتی گذشت؛ بلکه باید با آنها به روش صحیح برخورد نمود تا بیشترین سود و استفاده حاصل آید.
نکته قابل ذکر آن است که گرچه اثرات مثبت تکنولوژی در کیفیت زندگی ما قابل انکار نیست ولی در صورت عدم مدیریت صحیح نیز ممکن است اثرات مضر آن بر زندگی کودکان و نوجوانان ما غیرقابل جبران باشد. تلفن همراه امروز تبدیل به یک اسباب بازی جدید برای بچه ها شده که کارشناسان از آن به عنوان اسباب بازی خطرناک یاد می کنند.
اکثر والدین به فرزندان خود می آموزند که با افراد غریبه صحبت نکنند، اگر در منزل تنها هستند در را به روی کسانی که نمی شناسند باز نکنند و اگر فرد ناشناسی تلفن زد به او اطلاعات ندهند. همچنین آنها روی این موضوع کنترل و نظارت دارند که فرزندشان با چه کسی حرف می زند؟ با چه کسی دوست است؟ کجا می رود؟ چه کتاب و روزنامه ای می خواند؟ و... اما نمی دانند که همین نظارت، کنترل و راهنمایی را باید هنگام استفاده از تلفن همراه نیز اعمال کنند.
بسیاری از والدین در مورد رایانه و بازیهای رایانه ای فرزندشان نظارت دارند ولی نسبت به تلفن همراه بی تفاوتند. با وجودی که این وسیله اگر تحت کنترل نباشد می تواند بسیار خطرناک تر از رایانه، اینترنت، تلویزیون و... باشد.



نظرات (۱)

  1. مـــرا میهـــمان ســفره ی مهـــربانی خـــود کنید

    دلــــم گرفتــه از آشــوب شـــهر...

    اینــجا آدمــها غریــبه اند

    اخــلاص و صــفا و گذشــت ...!!!


    دلــم یــک جرعــه ســادگی میــخواهد.

    ما عــقب مانــدگان قافلــه ایـم..

    یــک نظــر هــم بـه ما کــنید;

    شــ ـــ ــ ـــ ـهدا...

    • پاسخ:

      سلام تشکر از ابراز محبتتان در پناه حق باشیدا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی